Διακοπές
328 views 0 comments

Τζουμέρκα … μια χειμερινή εκδρομή που θα σας μαγέψει!

 

Ένας επίγειος παράδεισος που τα συνδυάζει όλα και μπορεί να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στον επισκέπτη. Τα Τζουμέρκα αποτελούν ιδανική επιλογή για μια χειμερινή εκδρομή ό,τι και αν αναζητάτε.

Ένα σύνολο πανέμορφων χωριών και παραδοσιακών οικισμών, ένα τοπίο με χαράδρες, φαράγγια και βουνά, πεντακάθαρα ποτάμια και καταπράσινα δάση, μια φυσική ομορφιά που θα σας μαγέψει και θα σας κατακτήσει για πάντα.

Τα Τζουμέρκα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν σημειώσει σημαντική τουριστική ανάπτυξη. Πολυτελή ξενοδοχεία , παραδοσιακά εστιατόρια και γραφικά καφέ θα σας προσφέρουν μια ξεχωριστή διαμονή.

Εκτός από το υπέροχο φυσικό κάλλος της περιοχής θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε διάφορα αξιοθέατα, πολιτιστικά μνημεία, αρχαία μοναστήρια και εκκλησίες, πέτρινα παραδοσιακά γεφύρια και μουσεία.

Αν είστε πιο αθλητικός τύπος ο Άραχθος, ένα από τα μεγαλύτερα ποτάμια της Ηπείρου, θα σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις και στιγμές μαγικές.

Η γενέτειρα του Κατσαντώνη, του Κωλέττη και του Κρυστάλλη είναι ένας τόπος πλημμυρισμένος από παράδοση και ιστορία και είναι η πρόταση μας για αυτή την εβδομάδα. Δείτε τις προσφορές μας για διαμονή σε παραδοσιακά ξενοδοχεία και ξενώνες τις περιοχής και προγραμματίστε μια απόδραση το συντομότερο δυνατό!

Προσφορές διακοπών σε απίστευτες τιμές Αεροπορικά εισιτήρια Ενικοιάσεις αυτοκινήτων από 17 ευρώ!